alphabetic list of serialssubject list of serialsserials search author indexsubject index
Library collection

Database : article
Search on : GUILLEN-SANCHEZ, JHOSELINE [Author]
References found : 4 [refine]
Displaying: 1 .. 4   in format [ISO 690]

page 1 of 1


   1 / 4
select
to print
 Paucar-Menacho, Luz María et al. Estudio comparativo de las características físico-químicas del aceite de sacha inchi (Plukenetia volubilis l.), aceite de oliva (Olea europaea) y aceite crudo de pescado. Scientia Agropecuaria, Oct 2015, vol.6, no.4, p.279-290. ISSN 2077-9917


   2 / 4
select
to print
 Guillén-Sánchez, Jhoseline, Mori-Arismendi, Sigry and Paucar-Menacho, Luz María Características y propiedades funcionales del maíz morado (Zea mays L.) var. subnigroviolaceo. Scientia Agropecuaria, 2014, vol.5, no.4, p.211-217. ISSN 2077-9917


   3 / 4
select
to print
 Guillén-Sánchez, Jhoseline and Paucar-Menacho, Luz María Oxidative stability and shelf life of avocado oil extracted cold and hot using discard avocado ( Persea americana ). Scientia Agropecuaria, Jan 2020, vol.11, no.1, p.127-133. ISSN 2077-9917
    · abstract in english    · text in english


   4 / 4
select
to print
 Paucar-Menacho, Luz María et al. Efecto de la sustitución parcial de la harina de trigo por harina de soya en las características tecnológicas y sensoriales de cupcakes destinados a niños en edad escolar. Scientia Agropecuaria, Abr 2016, vol.7, no.2, p.121-132. ISSN 2077-9917


page 1 of 1
   


Refine the search
  Database : article Advanced form   
Search for : Free form    Basic form

    Search in field  
1  
2
3
 
           



Search engine: iAH powered by WWWISIS

BIREME/PAHO/WHO - Latin American and Caribbean Center on Health Sciences Information