alphabetic list of serialssubject list of serialsserials search author indexsubject index
Library collection

Database : article
Search on : ORDONEZ, ELIZABETH S. [Author]
References found : 2 [refine]
Displaying: 1 .. 2   in format [ISO 690]

page 1 of 1


   1 / 2
select
to print
 Ordoñez, Elizabeth S., Quispe C, Yamily and García C, Luis F. Cuantificación de fenoles, antocianinas y caracterización sensorial de nibs y licor de cinco variedades de cacao, en dos sistemas de fermentación. Scientia Agropecuaria, Oct 2020, vol.11, no.4, p.473-481. ISSN 2077-9917


   2 / 2
select
to print
 Delgado, Jesica D. et al. Desarrollo de chocolate oscuro con nibs de cacao fermentado y no fermentado: polifenoles totales, antocianinas, capacidad antioxidante y evaluación sensorial. Scientia Agropecuaria, Oct 2018, vol.9, no.4, p.543-550. ISSN 2077-9917


page 1 of 1
   


Refine the search
  Database : article Advanced form   
Search for : Free form    Basic form

    Search in field  
1  
2
3
 
           



Search engine: iAH powered by WWWISIS

BIREME/PAHO/WHO - Latin American and Caribbean Center on Health Sciences Information