alphabetic list of serialssubject list of serialsserials search author indexsubject index
Library collection

Database : article
Search on : RAMOS, MIRIAM [Author]
References found : 2 [refine]
Displaying: 1 .. 2   in format [ISO 690]

page 1 of 1


   1 / 2
select
to print
 Ramos, Miriam et al. Efecto de cinco métodos de cocción en las características fisicoquímicas, nutricionales y sensoriales de trucha arcoiris (Oncorhynchus mykiss). Scientia Agropecuaria, Abr 2023, vol.14, no.2, p.247-257. ISSN 2077-9917


   2 / 2
select
to print
 Ramos, Miriam et al. Perfil sensorial ideal para el cabanossi con carne de llama (Lama glama) de tres sistemas de alimentación usando el método CATA (Check-all-that-apply). Scientia Agropecuaria, Jul 2021, vol.12, no.3, p.393-401. ISSN 2077-9917


page 1 of 1
   


Refine the search
  Database : article Advanced form   
Search for : Free form    Basic form

    Search in field  
1  
2
3
 
           



Search engine: iAH powered by WWWISIS

BIREME/PAHO/WHO - Latin American and Caribbean Center on Health Sciences Information